Óvakodj a neppertől avagy, hogy vernének át

Óvakodj a neppertől avagy, hogy vernének át

Alpina B3, a kérdés ismét bal/jobb kormány :)

2017. július 06. - MadMaxV8

Ez spec az én autóm volt régen. Egy sráctól vettem aki Angliából költözött haza és ezt bizniszre hozta. Természetesen jobb kormányos volt :) És switch-tronicos (automata). Nálam lett kézi váltós és bal kormányos. Forgalomba helyeztük majd nem sokkal később eladásra került. Egy Holland gyűjtő vette meg aki ezeket mind tudta is. Most árulja egy kereskedő 4 millióért volt fent aztán 3.6-ért és most ár nélkül van. Halkan mondom én 2 misi + 1000euroért adtam el azaz kb 2,3-ért :)

A kereskedő ezeket az apróságokat nem írja le, és az EREDETI ÁLLAPOT nem igazán helytálló :) Elég sok a módosítás... Az Alpina archiv-on is be lettek jelentve a módosítások tehát a sorszámból is kiderül minden... 

A bejegyzés trackback címe:

https://ovakodj.blog.hu/api/trackback/id/tr8512645097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása